De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 7 februari 2018

Zanger en presentator Jamai gast bij GoudaFM

Zanger en presentator Jamai gast bij GoudaFM
Gouda – Aankomende vrijdag  9 februari heeft DJ Jeroen Buitenhek Jamai te gast in zijn ochtendshow Goedemorgen Gouda op GoudaFM.  De zanger en presentator is geboren in Gouda maar opgegroeid met zijn twee oudere zussen op in Schoonhoven. Jamai's carrière begon toen hij meedeed met het eerste seizoen van Idols. Hij zat samen met Jim Bakkum... Het bericht Zanger en presentator Jamai gast bij GoudaFM verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Bomenkap voor vernieuwing bushalte Tiendewegbrug
Gouda – De bushalte bij de Tiendewegbrug aan de Fluwelensingel wordt vernieuwd. Daarvoor is het nodig dat er 3 bomen worden gekapt. Volgens de gemeente worden er 4 voor teruggeplant. De aanpak van de bushaltes Tiendewegbrug en Stolwijkersluis is nodig omdat ze niet voldoen aan de eisen van R-net.   De provincie Zuid-Holland en busvervoerder Arriva... Het bericht Bomenkap voor vernieuwing bushalte Tiendewegbrug verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden in financiële problemen
Gouda – Kinderboerderij De Goudse Hofsteden heeft financiële problemen.  Als er geen extra structurele steun komt, moet de kinderboerderij binnen 1 jaar de deuren sluiten. Het bestuur, medewerkers en vrijwilligers roepen met de actie #RedDeKinderboerderij de politiek en inwoners in en rond Gouda op om nu de boerderij te steunen. Sinds 2012 ontvangt de kinderboerderij... Het bericht Kinderboerderij De Goudse Hofsteden in financiële problemen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder