De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 15 februari 2018

Voorlopig is Kinderboerderij De Goudse Hofsteden veilig

Voorlopig is Kinderboerderij De Goudse Hofsteden veilig
Gouda- Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is voorlopig gered van een faillissement. Het collega van b en w ondersteunt de kinderboerderij met een eenmalige bijdrage van 35.000 euro. Hier moeten zij het mee doen tot eind 2018. Dit heeft het college op 13 februari besloten. De kinderboerderij ontdekte eind 2017 dat zij zich hadden vergist in... Het bericht Voorlopig is Kinderboerderij De Goudse Hofsteden veilig verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Trouwen voor één dag bij De Speelwinkel
Gouda – Vandaag konden kinderen voor één dag trouwen bij Buurthuis De Speelwinkel aan de Raam in Gouda. Elk jaar gingen peuters en kinderen naar het oude stadhuis op de Markt maar omdat dit jaar dit niet door ging, haakten Sari Donk van De Speelwinkel in door het in de buurthuis te organiseren. Er kwamen een... Het bericht Trouwen voor één dag bij De Speelwinkel verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Goudse ouders willen schoolzwemmen terug
Gouda – Een overgrote meerderheid van ouders wil het schoolzwemmen terug. Dat is een van de belangrijke conclusies van het onderzoek dat de SP in Gouda deed naar de kosten en de kwaliteit van de zwemlessen georganiseerd door het Groenhovenbad. In 2 weken tijd namen 134 ouders deel aan het onderzoek en 85% van hen... Het bericht Goudse ouders willen schoolzwemmen terug verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder