De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 14 februari 2018

Valentijnsdag, leeft het onder Gouwenaars?

Valentijnsdag, leeft het onder Gouwenaars?
Gouda – Het is vandaag weer zover, de dag van de liefde, Valentijnsdag. Het moment van het jaar om iemand die je leuk vindt te verrassen met een bloemetje, een cadeau of een romantisch uitje. Maar is Valentijn eigenlijk wel een 'hot' item in Gouda? Kersverse reporter Denise ging  de straat op met de vraag of Gouwenaars wat... Het bericht Valentijnsdag, leeft het onder Gouwenaars? verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Live vanuit Bali (deel 2)
Bali is een redelijk klein eiland dat behoort bij het grote Indonesiƫ. Een land waar wij als Nederlanders vanaf 1596 tot 1942 als kolonisten de scepter zwaaiden. Bali namen wij Nederlanders pas 1,5 eeuw later over (om het netjes te zeggen) namelijk in 1846. Best een lange periode. Toch gek dat ik er bijna niets... Het bericht Live vanuit Bali (deel 2) verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Lola Jurakic wint Prinses Christina Concours Rotterdam 2018
Gouda –  De dertienjarige Lola Jurakic uit Gouda heeft de eerste prijs gewonnen in de categorie 12- tot en met 14-jarigen tijdens het Prinses Christina Concours in Rotterdam. Lola Jurakic speelt cello. Acht finalisten traden zondag in verschillende categorieĆ«n op tijdens de finale in De Doelen in Rotterdam. Lola Jurakic was een van de winnaars die... Het bericht Lola Jurakic wint Prinses Christina Concours Rotterdam 2018 verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder