De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 8 februari 2018

Studentenhuis

Studentenhuis
Een stel studenten dat samen een maaltijd bereidt. Wat is daar zo bijzonder aan, vraagt u zich wellicht af The post Studentenhuis appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Meer lolly's
Zoeken naar de juiste basis om de toekomst van het ziekenhuislandschap op verantwoorde wijze vorm te kunnen geven The post Meer lolly's appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Amazoncare
Gaan Amazon, Berkshire Hathaway en JPMorgan het Amerikaanse zorgstelsel op z'n kop zetten? The post Amazoncare appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Blokkers
Misschien had cardioloog Richard Claessens een ongelovige patiënt wél overtuigd als hij sportarts was geweest The post Blokkers appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Pionier in de oncologie
In De ontdekkingsreis van Bob Pinedo, geschreven door René Steenhorst, kijkt de arts terug op een halve eeuw kankergeneeskunde The post Pionier in de oncologie appeared...
Lees verder

Samenwerken aanbieders, gewoon samenwerken
Het is heel goed mogelijk om te voorkomen dat ouderen onnodig op de SEH terechtkomen The post Samenwerken aanbieders, gewoon samenwerken appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Groningen
Maakt het voor hulp uit in welk gebied men woont, hoeveel het kost of wat voor lobby er gevoerd wordt? The post Groningen appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Calamiteiten melden
Wie niet of niet tijdig melding doet van een calamiteit, kan een boete van de Inspectie krijgen van maximaal € 33.500,-. The post Calamiteiten melden appeared first on Arts...
Lees verder