De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 14 februari 2018

Kim Holland tijdens Valentijnsdag bij GoudaFM

Kim Holland tijdens Valentijnsdag bij GoudaFM
Gouda – Vanmorgen, 14 februari, sprak DJ Jeroen Buitenhek  met de Goudse Kim Holland. Op de dag van liefde is niemand anders die betere tips kan geven dan deze seksgodin. Jeroen bespreekt de situatie van Rapper Sjors, waarvan veel mensen dachten na de uitzending van Pownews dat de rapper veel plezier met poppen zou hebben maar... Het bericht Kim Holland tijdens Valentijnsdag bij GoudaFM verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Film&Diner in de Chocoladefabriek
Op vrijdag 9 maart om 19.00 uur organiseert de Chocoladefabriek weer een Film&Diner. Deze editie wordt de film Sprakeloos, naar het boek van Tom Lanoye, gedraaid. De kok van Kruim kookt een speciaal menu, passend bij de film. Laat je verrassen! De kaartverkoop is nu gestart. In 2009 verscheen Tom Lanoye's roman Sprakeloos, die handelt over de... Het bericht Film&Diner in de Chocoladefabriek verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Lokale voorleeswedstrijd gewonnen door Nova van de Fliert
Gouda – Vandaag vond de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd plaats in de Chocoladefabriek. In totaal streden zeven basisscholen mee om de titel 'Beste lokale voorlezer'. De winnaar Nova van de Fliert van De Triangel gaat door naar de regionale kwartfinale op 17 maart. De Nationale Voorleeswedstrijd is een campagne van de Stichting Lezen... Het bericht Lokale voorleeswedstrijd gewonnen door Nova van de Fliert verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder