De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 15 februari 2018

Jody Bernal bij Goedemorgen Gouda!

Jody Bernal bij Goedemorgen Gouda!
Gouda – Wie kent hem niet? In 2000 brak hij door met de Spaanstalige nummer  Que sí que no,naar het origineel van El Símbolo, een groep uit Argentinië. Jody Bernal zal op 26 april tijdens koningsnacht bij Hart van Oranje aanwezig zijn.  Jody Bernal werd geboren in de Colombiaanse stad Bogota. Toen hij drie maanden... Het bericht Jody Bernal bij Goedemorgen Gouda! verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Gouds Waterdebat in Museum Gouda
Gouda – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert Gouda ~sterk~ aan de IJssel in samenwerking met de overige leden van de Goudse Wateralliantie het Gouds Waterdebat. Onder leiding van Marjan Arenoe doen lijsttrekkers of woordvoerders van de politieke partijen in dit debat uit de doeken doen hoe zij aankijken tegen zaken als het herstel van... Het bericht Gouds Waterdebat in Museum Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

SGP wil Goudse criminelen recht ontnemen in deze stad te wonen
Gouda – De Goudse SGP heeft vanmiddag, donderdag 15 februari, een petitie aangeboden in de Tweede Kamer om een woonverbod in het strafrecht mogelijk te maken. Kees van der Staaij nam de petitie in ontvangst. Een huisvestingsverbod is volgens de SGP een effectieve strafmaatregel om aantal woninginbraken in Gouda te verminderen. De SGP in Gouda... Het bericht SGP wil Goudse criminelen recht ontnemen in deze stad te wonen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder