De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 8 februari 2018

Jody Bernal aan Hart van Oranje toegevoegd

Jody Bernal aan Hart van Oranje toegevoegd
Gouda – Jody Bernal is zojuist toegevoegd aan de line-up van Hart van Oranje dat op donderdag 26 april plaats vind op de Markt in Gouda Jody Bernal is een Nederlandse zanger, die in 2000 een zomerhit had met het Spaanstalige nummer Que sí que no, naar het origineel van El Símbolo, een groep uit... Het bericht Jody Bernal aan Hart van Oranje toegevoegd verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Gratis kennismaken met peuteryoga in de Kinderbibliotheek!
Gouda – Op woensdag 7 maart om 9.00 uur en vrijdag 23 maart om 10.00 uur worden er gratis workshops peuteryoga gegeven in Kinderbibliotheek Oosterwei en Kinderbibliotheek Bloemendaal. Peuteryoga is voor peuters van 2-4 jaar oud, onder begeleiding van een volwassene. Het plezier erbij staat voorop en het is vooral een prettige manier om de coördinatie en het... Het bericht Gratis kennismaken met peuteryoga in de Kinderbibliotheek! verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

De bouw van het stadsstrand en strandpaviljoen is begonnen
Gouda – Het is inmiddels bekend: we krijgen ons eigen stadsstrand in Gouda. Reden genoeg voor weekblad deGouda om een kijkje te nemen op het terrein van GOUDasfalt.  Nu de handtekeningen staan, kan de 'bouw' van het stadsstrand en strandpaviljoen eindelijk beginnen. "We zijn zo ontzettend blij dat alles nu rond is, dat we nu... Het bericht De bouw van het stadsstrand en strandpaviljoen is begonnen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder