De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 14 februari 2018

Blog: Zes bouwstenen voor sociaal kapitaal

Blog: Zes bouwstenen voor sociaal kapitaal
Afgelopen maand heb ik mijn praktijkonderzoek afgerond bij Buurtplein. Ik heb onderzocht wat de ondersteunende rol van buurtcoaches is in een activeringsproject (MAC) bij Buurtplein om sociaal kapitaal van deelnemers te vergroten. De belangrijkste conclusies wil ik graag met jullie delen.
Lees verder

Blog: Autisten liegen niet
Mijn collega is stomverbaasd omdat een cliƫnt vertelt dat ik heb gezegd dat hij naar buiten mag, terwijl ik weet dat ik die beslissing niet mag nemen. 'Dat heb ik niet gezegd, ik heb gezegd dat er vandaag een gesprek is met de psychiater om te kijken of zijn vrijheden kunnen worden uitgebreid.' 'Dus hij liegt?' Nee, hij liegt niet. Dit is zijn waarheid.
Lees verder