De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

zaterdag 13 januari 2018

Winkelgebied Gouda wordt onder handen genomen

Winkelgebied Gouda wordt onder handen genomen
Gouda – Het winkelgebied in de binnenstad van Gouda ligt de komende tijd open.Van Voskuilen Woudenberg B.V werkt aan het vernieuwen van de leidingen. Zo wordt er onder meer nieuwe gas-, water- en elektraleidingen geïnstalleerd. Voor de winkeliers is dit minder fijn nieuws. Door de werkzaamheden zijn de winkels om de beurt wat minder goed... Het bericht Winkelgebied Gouda wordt onder handen genomen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Gouds kookgenootschap kookt 20 jaar
Gouda – De leden van het Goudse kookgenootschap 'Confrères de Jean Marie' vieren het 20 jarig bestaan van hun club op bijzondere wijze. 4 februari nemen de hobbykoks het restaurant over om voor 55 gasten een culinair vijf gangen menu te koken. Twintig jaar geleden op 1 december 1997 is door Jan Hartman, chef eigenaar... Het bericht Gouds kookgenootschap kookt 20 jaar verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

De mens achter de politiek
Op 21 maart zijn de gemeenteraad verkiezingen. Hét moment voor ons als inwoners om invloed uit te oefenen op het lokale beleid. Huisafval, jeugdzorg, verkeersdoorstroming, sport, groen in de stad, lokale omroep, het zijn allemaal onderwerpen waar de lokale politiek over gaat. Wij als lokale media spelen een rol in de informatievoorziening aan u als... Het bericht De mens achter de politiek verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder