De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 12 januari 2018

Wereldprimeur in het Catharina Ziekenhuis: hart plaatselijk gekoeld met innovatieve methode

Wereldprimeur in het Catharina Ziekenhuis: hart plaatselijk gekoeld met innovatieve methode
Lees verder

Coornhert en Driestar nog steeds in race debatkampioen te worden
Gouda/Utrecht – Vanuit heel Nederland komen op zaterdag 20 januari de allerbeste sprekers naar de Universiteit Utrecht voor de grande finale van het NK Debatteren voor Scholieren, waaronder leerlingen van het Coornhert Gymnasium en het Driestar College uit Gouda. Beide scholen doen al jaren mee aan het NK Scholieren en behoren tot de debattop van... Het bericht Coornhert en Driestar nog steeds in race debatkampioen te worden verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Speciale editie Dichters op Donderdag in de Chocoladefabriek
Gouda – Op donderdag 25 januari om 20.30 uur vindt een speciale editie van Dichters op Donderdag plaats in de Chocoladefabriek. Gouda kiest tweejaarlijks een nieuwe stadsdichter en het is die verkiezing die aan de wieg stond van 'Dichters op Donderdag'. Iedere twee maanden wordt een Dichters op Donderdag georganiseerd en iedere editie heeft zijn... Het bericht Speciale editie Dichters op Donderdag in de Chocoladefabriek verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder