De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 18 januari 2018

Wat wordt jouw volgende loopbaanstap?

Haal het beste uit jezelf met de Beslisboom

Online weergeven  |  Afmelden
Nieuwsbrief  - 18 januari 2018
FCB
 
Marja van Dijk nieuwe directeur FCB
Met ingang van 1 januari 2018 is Marja van Dijk benoemd tot directeur van FCB. Marja werkt sinds 2009 bij FCB, het afgelopen jaar in de functie van operationeel manager. 'Ik ben tevreden als sociale partners en werkgevers en werknemers vol overtuiging kunnen zeggen: die klup, daar heb je nou echt wat aan.' Lees het interview met Marja.
Loopbaan: welke stap zet jij?
Een nieuw jaar: weet jij al wat je volgende loopbaanstap zou kunnen zijn? Ga je voor een training of wordt het een andere rol binnen jouw organisatie? Of is het tijd om buiten de deur te kijken? De Beslisboom wijst de weg naar jouw mogelijkheden. Handig voor jezelf en voor jouw medewerkers. Start de test. 
EVC 2018: dit verandert er voor professionals in Jeugdzorg
De registratie van HBO-professionals in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is veranderd vanaf 1 januari. Dit heeft ook gevolgen voor de EVC-procedure in Jeugdzorg. Ben jij of een collega bezig met het halen van een ervaringscertificaat? Of ga je dit jaar starten met EVC? Laat je niet verrassen: lees de afspraken.
De nieuwe pensioenpremies zijn er weer
Januari is de maand van de nieuwe salarisstrook. Hou je meer of minder over dan vorig jaar? Alle wijzigingen in de pensioenpremies in jouw branche staan hier op een rij. Plus links naar de andere wijzigingen, zoals het gestegen minimumloon en de nieuwe bedragen van de onkostenvergoeding in de cao Kinderopvang. Download de bedragen van onze website.
Verkiezing Sociaal Werker 2018: wie van de drie volgt Mariska op?
Sjef, Habiba en Shailesh! Dat zijn de drie genomineerden voor de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar 2018. Uit 27 kandidaten koos de jury deze drie sociaal werkers. Stuk voor stuk bevlogen, enthousiast en vernieuwend! Wat hen zo speciaal maakt lees je in deze korte portretten. Stem vanaf half februari op jouw favoriete kandidaat.
Volg ons
Blijf op de hoogte via:
Facebook   Twitter   Linkedin
FCB wordt bestuurd door: