De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 12 januari 2018

Veel vrouwen en nieuwe mensen op lijst Gouda Positief

Veel vrouwen en nieuwe mensen op lijst Gouda Positief
Gouda – Gouda Positief heeft woensdag 10 januari zijn kieslijst voor de verkiezingen van 21 maart bekendgemaakt. Eerder al werd bekend dat Jan de Laat lijsttrekker is en Sjane Marie Koppers de eerste vrouw op de lijst. Op de lijst van 25 Gouwenaars staan in totaal 11 vrouwen.  De lijst is verder een mix van... Het bericht Veel vrouwen en nieuwe mensen op lijst Gouda Positief verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Vrijwilligerspenning voor stadsgids Piet Wieringa
Gouda – Piet Wieringa ontving donderdagavond 11 januari de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Daphne Bergman. De erepenning werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Goudse Gidsen Gilde, waarbij Wieringa afscheid nam als stadsgids. Hij ontving de erepenning als waardering voor zijn jarenlange inzet bij het Goudse Gidsen Gilde. Piet Wieringa is... Het bericht Vrijwilligerspenning voor stadsgids Piet Wieringa verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

De lullige rugtas
Tijdens de kerstinkopen trad er bij mij een zelfwegcijferend mechanisme in werking. Je gaat nu eenmaal niet voor jezelf shoppen als je cadeaus zoekt voor je familie. Ik baande mij een weg door de menigte in winkeltjes aan de Lange Groenendaal. Tot plots mijn oog viel op het antwoord op al mijn bagagevragen; een mooie,... Het bericht De lullige rugtas verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder