De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 22 januari 2018

Sjoerd den Hertog wint marathon in Groningen

Sjoerd den Hertog wint marathon in Groningen
Gouda – Hij was er al het hele seizoen naar op jacht: naar die begeerde hoogste trede op het podium. En op zaterdagavond 20 januari, uitgerekend in zijn thuiswedstrijd, in Sportcentrum Kardinge in Groningen, sprintte Gouwenaar Sjoerd den Hertog soeverein naar de winst in de twaalfde wedstrijd in de KPN Marathon Cup. Na drie podiumplekken (twee keer... Het bericht Sjoerd den Hertog wint marathon in Groningen verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Nationale Voorleesdagen in de Kinderbibliotheken
Gouda – Voorlezen is altijd een klein feestje, maar het is ook nog eens heel belangrijk voor de taalontwikkeling. Tijdens de Nationale Voorleesdagen (start 24 januari) daarom extra aandacht voor voorlezen met daarbij leuke activiteiten in de Chocoladefabriek en Kinderbibliotheken. Tot aan de voorjaarsvakantie lezen we elke week voor! Van een goed verhaal krijg je... Het bericht Nationale Voorleesdagen in de Kinderbibliotheken verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Huurstijging bij Mozaïek Wonen komende 4 jaar gemiddeld gelijk aan inflatie
Gouda – Huurders met een laag inkomen geven steeds vaker aan dat het elk jaar moeilijker wordt om de huur van hun woning te betalen, naast andere stijgende kosten. Mozaïek Wonen ziet dit ook en wil hieraan tegemoet komen door de jaarlijkse huurverhoging de komende 4 jaar gemiddeld gelijk te houden aan de inflatie. Mozaïek... Het bericht Huurstijging bij Mozaïek Wonen komende 4 jaar gemiddeld gelijk aan inflatie verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder