De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 23 januari 2018

Opnieuw Verkeersveiligheidslabel voor Wethouder Luidensschool

Opnieuw Verkeersveiligheidslabel voor Wethouder Luidensschool
Gouda – De Wethouder Luidensschool aan de Heemraadslag 1 ontvangt op woensdagochtend 24 januari opnieuw  het Verkeersveiligheidslabel School op Seef. De school is al jaren bezig met verkeerseducatie en het verbeteren van de verkeersveiligheid. Daarom ontvangt de school opnieuw het label. Verkeerswethouder Hilde Niezen komt het uitreiken. School op Seef is hét programma in Zuid-Holland... Het bericht Opnieuw Verkeersveiligheidslabel voor Wethouder Luidensschool verscheen eerst op Weekblad...
Lees verder

Martijn Koning in De Goudse Schouwburg
Gouda – Op vrijdag 23 februari is Martijn Koning te zien in De Goudse Schouwburg met zijn nieuwe theaterprogramma 'Koning te rijk'. Martijn staat er om bekend het publiek te laten duizelen van zijn ideeën, zijn hersenspinsels, zijn gedachtekronkels. Met flair wist hij in 2006 toe te treden tot Comedytrain en speelde wekelijks in Toomler.... Het bericht Martijn Koning in De Goudse Schouwburg verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Yes-R tijdens Hart van Oranje
Gouda – Koningsnacht op de Markt in Gouda wordt op 26 april 2018 gehouden. Het muziekfestival heeft een nieuwe headliner bekend gemaakt, niemand minder dan Yes-R. De in Amsterdam geboren Yes-R begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met Ali B het nummer... Het bericht Yes-R tijdens Hart van Oranje verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder