De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 12 januari 2018

Maurits Tompot, nummer 1 van de Top50 Lijst der bijzondere Gouwenaars

Maurits Tompot, nummer 1 van de Top50 Lijst der bijzondere Gouwenaars
Gouda – "Ik ben na mijn afscheid al meer ge├»nterviewd dan in de jaren dat ik koster was in de Sint Jan", lacht Maurits Tompot terwijl hij de deur van zijn flat op de hoogste verdieping van de Leo Vromantoren voor ons opendoet. Nu komen wij niet alleen voor een vraaggesprek, maar voor iets heel... Het bericht Maurits Tompot, nummer 1 van de Top50 Lijst der bijzondere Gouwenaars verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Spoedsluiting Theehuis De Rijkestraat voor 2 weken
Gouda – De burgemeester van Gouda heeft besloten tot spoedsluiting van het Theehuis aan De Rijkestraat. De sluiting is voor de duur van minimaal 2 weken naar aanleiding van aangetroffen kogelgaten buiten en binnen het pand. Na een ernstig geweldsincident wordt een horeca-inrichting altijd gedurende twee weken gesloten (spoedsluiting). De voorlopige sluiting dient om de... Het bericht Spoedsluiting Theehuis De Rijkestraat voor 2 weken verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Openluchtexpositie 'Open Je Ogen' bij Huis van de Stad
Gouda – De rondreizende foto-expositie 'Open Je Ogen' staat tot 29 januari voor het Huis van de Stad. Het is een rondreizende foto-expositie van 30 portretten van slachtoffers van mensenhandel. Organisator CoMensha wil door de tentoonstelling het probleem van mensenhandel in Nederland breed onder de aandacht brengen bij het grote publiek. Maandag 15 januari om... Het bericht Openluchtexpositie 'Open Je Ogen' bij Huis van de Stad verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder