De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

woensdag 24 januari 2018

Januari 2018

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief, woensdag 24 januari 2018

 
 
15e Nationaal Reanimatie Congres
 
 
Graag herinneren wij u aan het 15e Nationaal Reanimatie Congres wat wij op woensdag 4 april 2018 in Nieuwegein organiseren.

De voorinschrijving hiervoor vervalt per 1 februari a.s.
U kunt nú nog inschrijven voor € 106,50 !


Per 1 februari a.s. betaalt u € 116,50 dus wacht niet langer en schrijf u nu in voor deze editie via onze website: www.reanimatieraad.nl

Het belooft een bijzonder congres te worden waar de Nederlandse Reanimatie Raad ook haar 25 jarig bestaan viert. Wat is er de afgelopen 25 jaar bereikt als het gaat om slachtoffers van een circulatiestilstand? Maar ook wat zijn de verwachtingen voor de komende 10 jaar. En wat moeten we doen om een nog hogere overleving te realiseren. Voor een deel van het programma zijn Engelstalige sprekers uitgenodigd. Niet alleen voor de interessante onderwerpen die zij ter sprake brengen, maar ook omdat er Europese collega's voor het congres worden uitgenodigd. Naast deze Engels sprekende gasten zijn er uiteraard ook voldoende Nederlandstalige sprekers voor zowel artsen en verpleegkundige als voor reanimatie instructeurs met een achtergrond in de Eerste Hulp. Uiteraard kunt u ook dit jaar deelnemen aan diverse workshops en op de beursvloer de nieuwste artikelen op het gebied van reanimatie en eerste hulp bekijken!

Wij hopen u op ons congres te mogen begroeten!

Nederlandse Reanimatie Raad

 
 


Wilt u zich uitschrijven voor deze nieuwsbrief klik dan hier.