De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zondag 21 januari 2018

Gouwenaar Freddy Moreira, van kluizenaar tot wereldbekende DJ

Gouwenaar Freddy Moreira, van kluizenaar tot wereldbekende DJ
Gouda – Freddy Moreira is een van de meest bekende dj's in Nederland en inmiddels is ook buiten de grenzen van ons kleine landje is zijn naam niet meer onbekend. Zodra Freddy binnenkomt, is er een bonk energie. Snel maakt hij nog even een filmpje voor zijn Instagram om zijn volgers op de hoogte te... Het bericht Gouwenaar Freddy Moreira, van kluizenaar tot wereldbekende DJ verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Verkiezingsactiviteiten komen op gang
Gouda – Dat er op 21 maart gemeenteraadsverkiezingen zijn, begint langzaam merkbaar te worden. De politieke partijen laten aan de hand van allerlei activiteiten zien dat ze ertoe doen. Niet alle partijen zijn nog zover. Een klein overzicht van wat al wel bekend is. "Voor de komende twee maanden hebben we naast de bekende debatavonden,... Het bericht Verkiezingsactiviteiten komen op gang verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Emma bloeit op door bezoek vrijwilliger Humanitias
Gouda – Hoe fijn kan het zijn om een steuntje in de rug te geven en te krijgen! Helma, een van de vrijwilligers van Humanitas Midden-Holland, is enthousiast over haar taak bij 'Samen optrekken' en vertelt daar graag over. "De eerste persoon bij wie ik op bezoek ga, is Emma. Ze is een vrouw van... Het bericht Emma bloeit op door bezoek vrijwilliger Humanitias verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder