De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

maandag 22 januari 2018

GOUDasfalt genomineerd voor vrijwilligersprijs, stemmen kan nog

GOUDasfalt genomineerd voor vrijwilligersprijs, stemmen kan nog
Gouda – Het project GOUDasfalt is genomineerd voor de Meer dan handen Vrijwilligersprijzen in de categorie lokale projecten. De uitslag wordt 2 februari bekend. Naast deze nominatie door de jury kan het publiek ook stemmen voor een publieksprijs. "Dit is dé kans om weer een prijs voor Gouda in de wacht te slepen, stemmen dus",... Het bericht GOUDasfalt genomineerd voor vrijwilligersprijs, stemmen kan nog verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Semper Fidelis: de studentenvereniging van Gouda
Gouda – Zuipen, ontgroeningen en feesten. Welkom in het studentenleven, om precies te zijn het verenigingsleven. De laatste weken liggen studentencorpora onder vuur vanwege een uitzending van Rambam. Het programma had stiekem gefilmd tijdens de ontgroening en daarmee werd voor het eerst een ontgroening vastgelegd. In Gouda hebben wij geen corporale studentenvereniging, maar dat betekent... Het bericht Semper Fidelis: de studentenvereniging van Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Driestar College heeft beste debater van Nederland
Gouda – De debatclub bovenbouw  van het Driestar College heeft zaterdag 20 januari een zesde plek behaald tijdens de finale van het NK Schooldebatteren in Utrecht. In totaal deden 32 scholen mee aan de finale, waaronder ook  het Coornhert Gymnasium (vijftiende plaats) en de Goudse Waarden (23ste plaats). Maurits Jordaan, leerling uit L6, is verkozen tot beste individuele... Het bericht Driestar College heeft beste debater van Nederland verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder