De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

vrijdag 19 januari 2018

Gouda 750 jaar: op naar de Grote Goudse Estafette

Gouda 750 jaar: op naar de Grote Goudse Estafette
Gouda – In 2022 bestaat Gouda 750 jaar! Op 19 juli 1272 verleende graaf Floris V van Holland stadsrechten aan Gouda. Een mijlpaal die groots gevierd zal gaan worden, met alle Gouwenaars en bezoekers van de stad. Een mooie aanleiding om terug te kijken naar de rijke historie van Gouda, maar vooral ook een uitgelezen... Het bericht Gouda 750 jaar: op naar de Grote Goudse Estafette verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Bon of Bonbon voor de belastingdienst
Wat een heerlijke naam voor het blad van de Chocoladefabriek. Bij een bibliotheek, archief en drukkerswerkplaats verwacht je natuurlijk eerder chocoladeletters, omdat je die kunt (leren) lezen, maar bonbons zijn gewoon lekkerder. En de vierde poot van de Chocoladefabriek, Kruim, geeft al chocolademunten uit als je een kopje koffi e of thee bestelt. Maar misschien... Het bericht Bon of Bonbon voor de belastingdienst verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Lokale journalistiek
Voor u ligt weer een nieuwe editie van Weekblad deGouda. Ik hoop dat u er veel plezier aan beleeft. Wat u wellicht niet weet is dat dit blad volledig particulier gemaakt wordt, voor eigen rekening en risico, zonder subsidie of invloed van de overheid. Met zeven vaste krachten, een team van stagiaires en/of afstudeerders en... Het bericht Lokale journalistiek verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder