De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

maandag 8 januari 2018

Ernstig letsel op wintersport komt vaker voor bij ervaren skiërs

Ernstig letsel op wintersport komt vaker voor bij ervaren skiërs
Niet de beginnelingen, maar wintersporters met ervaring lijken het vaakst ernstig letsel op te lopen tijdens de wintersportvakantie. Van de Nederlandse wintersporters die tijdens hun wintersportvakantie ernstig letsel oplopen, is 80 procent een ervaren skiër of snowboarder.
Lees verder

Hoe was je je haar?
Wil je je haar fris, glanzend en gezond houden? Was het dan niet te vaak en doe het vooral ook op de juiste manier.
Lees verder

Deze dingen maken ons bijna gek van ongeduld
Psychologie Magazine maakte een top tien van situaties die ons zo ongeduldig maken dat we er bijna gek van worden. Het is vooral het (irritant) gedrag van anderen dat ons geweldig op de zenuwen kan werken.
Lees verder

Wat zijn de oorzaken van een traag metabolisme?
Na de feestdagen is het tijd om de extra calorieën weer af te schudden en een goed werkend metabolisme is daarbij geen overbodige luxe.
Lees verder

Hoe lang je moet bewegen om een biertje of een glas wijn weer kwijt te raken...
Eén van de meest voorkomende voornemens voor het nieuwe jaar is voor vele ongetwijfeld afslanken. Na de rijkelijke maaltijden van de voorbije feestdagen is het logisch dat mensen bewuster over voeding nadenken.... <a href=&aposhttp://www.gezondheid.be/index.cfm?fuseaction=adlink&adlk_id=3449&apos>Vraag hier uw gratis dieetplan aan.</A>
Lees verder