De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

donderdag 11 januari 2018

Door de indicatie gescheiden

Door de indicatie gescheiden
Verbazingwekkend hoeveel mensen bereid zijn te accepteren als ze afhankelijk worden van zorg The post Door de indicatie gescheiden appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Winnaars Beste Zorgidee 2017
De Trapleuningverlenger van Jeremy en Joël Blom is gekozen tot Het Beste Zorgidee van 2017 The post Winnaars Beste Zorgidee 2017 appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Langs de lat
Een houten meetlat als dé manier om het aantal milligrammen en tabletjes te bepalen The post Langs de lat appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Tandartsen kopen gezamenlijk in
Met het lidmaatschap van de Dentale Inkoop Coöperatie (DIC) kunnen tandartsen voordelig inkopen The post Tandartsen kopen gezamenlijk in appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Afscheid doet pijn
Het bericht dat AMC en VUmc een eigen kliniek voor dermatologisch starten wekt verbazing The post Afscheid doet pijn appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Een gekleurde poli
'Kleur moet niet alleen bij patiënten het gemoed verlichten, maar ook helderheid bieden' The post Een gekleurde poli appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Boek – Journael van een Scheepschirurgijn
Blaeuschuyt en Roode Loop, komt u ze in de praktijk nog weleens tegen? The post Boek – Journael van een Scheepschirurgijn appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Krododillentranen
Jos Aartsen (UMC Groningen) vreest dat zijn personeel weggeroofd wordt The post Krododillentranen appeared first on Arts en Auto.
Lees verder