De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

donderdag 18 januari 2018

“Dit was voor mij het hoogst haalbaar”

"Dit was voor mij het hoogst haalbaar"
GOUDA – Jiu Jitsuka Boy Vogelzang is genomineerd voor de Goudse Sportverkiezingen van 2017. De Goudse topsporter won dit jaar een gouden plak op de World Games in Wroclaw en hoopt nu zijn jaar te bekronen met de titel 'sportman van Gouda 2017'. Wij volgen Boy in aanloop naar de sportverkiezingen. Het was een jaar... Het bericht "Dit was voor mij het hoogst haalbaar" verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Code rood voor Gouda
Gouda – In Gouda is code rood afgegeven door het KNMI. Er wordt gevraagd om alleen naar buiten te gaan, zodra dat echt nodig is. Overal vallen takken van de bomen, vrachtwagens die kantelen en de wind kan een kracht hebben van tot wel 140 km/uur langs de kust. Ook de NS heeft veel last... Het bericht Code rood voor Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder

Voormalig wethouder Daphne Bergman ereburger van Gouda
Gouda – Burgemeester Milo Schoenmaker reikte donderdag 18 januari de erepenning van de stad Gouda uit aan voormalig wethouder Daphne Bergman.  Zij ontving de eretitel ereburger van Gouda als dank voor haar enorme inzet voor de stad. Met grote passie, betrokkenheid en vasthoudendheid heeft zij veel voor de stad betekend. Sinds 2002 zet Daphne Bergman... Het bericht Voormalig wethouder Daphne Bergman ereburger van Gouda verscheen eerst op Weekblad deGouda.
Lees verder