De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

dinsdag 5 december 2017

VGN: Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel voor volwassenen

Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel voor volwassenen
De Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel voor volwassenen is per besluit op 20 november 2017 op advies van de Kwaliteitsraad door het Zorginstituut opgenomen in het Register van het Zorginstituut Nederland.
Lees verder

Oproep minister de Jonge: beoordeel je gemeente op toegankelijkheid
Vice premier en minister van VWS Hugo de Jonge ontving op 28 november het campagneteam van Nederland Onbeperkt, dat werkt aan de laatste fase van de verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente.  De Jonge onderstreepte zijn sympathie voor de verkiezingscampagne met een oproep aan mensen met een beperking en verwanten om hun gemeente te beoordelen. "Doe mee aan de verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente. Op 18 december maak ik de top 5 bekend."
Lees verder

Samen werken aan sociale inclusie
Meedoen in de maatschappij, dat wil iedereen. Ook mensen die niet vanzelfsprekend kunnen meedoen, vanwege beperkingen en/of psychosociale kwetsbaarheid. Zet u zich in voor een inclusieve en veilige wijk? Kom naar het congres op 15 maart waar we elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Het doel van dit congres is: Samen werken aan sociale inclusie!
Lees verder