De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

donderdag 7 december 2017

Studie naar het grensoverschrijdend gedrag onder (ex-) partners

Studie naar het grensoverschrijdend gedrag onder (ex-) partners
De Thomas More hogeschool start een onderzoek naar hulpzoekend gedrag bij grensoverschrijdend gedrag onder (ex-) partners.
Lees verder

Nieuwe behandelingen kunnen patiƫnten met psoriasis aansporen tot bezoek bij dermatoloog
300.000 Belgen lijden aan psoriasis. Deze Belgen hebben gedurende vele jaren met wisselend succes vele therapieƫn geprobeerd. Voor hen is het niet vanzelfsprekend om opnieuw een dermatoloog te bezoeken. Nochtans is een huid zonder letsels nu haalbaar
Lees verder

Examenstress
Examenstress. Niet zelden een spannende periode: kinderen en ouders willen graag goede punten. Veel ouders vragen zich dan ook af hoe ze hun kind of tiener kunnen helpen in deze periode.
Lees verder

Wat zijn hielkloven en wat kunt u eraan doen?
Hielkloven zijn een veel voorkomend voetprobleem dat meestal wordt veroorzaakt door een droge en sterk vereelte huid. Bij hielkloven is de eeltlaag gebarsten, waardoor diepe groeven ontstaan. Dit is niet alleen een esthetisch probleem, maar kan ook erg pijnlijk zijn.
Lees verder

Video: Wat moet ik doen als mijn kind een verkoudheid heeft?
Dr. Sofie Vanderoost, auteur van het boek EHBK, geeft raad.
Lees verder