De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

donderdag 7 december 2017

Hans Huizer: ‘Ik ben een bouwer’

 
Hans Huizer: 'Ik ben een bouwer'
Na 6 jaar leiding te hebben gegeven aan de grootste penitentiaire instelling in Nederland met de zwaarste doelgroep stort Hans Huizer zich in de 'enorme dynamiek en complexiteit van de vvt' bij het Rotterdamse Laurens.
Lees verder

Anemone Bögels voorzitter raad van toezicht Warande
Anemone Bögels is aangesteld als voorzitter van de raad van toezicht bij Warande. Ze volgt Maja Sanders op, die haar functie bij de ouderenzorgorganisatie in Zeist om persoonlijke redenen per direct neerlegt.
Lees verder

VWS: meer studenten en stageplekken hbo-v
Lees verder

ACM blijft erbij dat prijzen stijgen na ziekenhuisfusies
Het draagvlak voor fusies neemt af, de zorginkoop geeft vaker problemen: De ACM wil een signaal afgeven met het bericht over prijsstijgingen na fusies. Dit ondanks het feit dat veel effecten niet statistisch significant zijn.
Lees verder

Philips neemt ICT-concern Forcare over
Philips heeft zorgtechnologieconcern Forcare uit Zeist overgenomen. Forcare ontwikkelt en levert software die de overdracht van data tussen diverse medische systemen realiseert.
Lees verder

Alkmaar stelt overbruggingstarief in voor jeugdzorg
De rechter bepaalde in november dat de regio opnieuw met jeugdzorgaanbieders moet overleggen over de tarieven.
Lees verder

Tweede Kamer debatteert over arbeidsmarktbeleid in de zorg
De Tweede Kamer gaat vandaag het gesprek aan over het arbeidsmarktbeleid in de zorg. Daarbij wordt er gesproken over het personeelstekort, administratielasten en het aantrekken van zorgmedewerkers.
Lees verder

Multipoli wil gehandicaptenzorg en ggz integreren
Lees verder