De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

maandag 4 december 2017

GRIP – ‘Meer energie, minder stress’

GRIP – 'Meer energie, minder stress'
'Deze versie van mezelf vind ik eigenlijk helemaal niet zo leuk' The post GRIP – 'Meer energie, minder stress' appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Molensteen
Marcel Daniels: 'Medisch specialisten moeten de zorg zo dicht mogelijk bij de burgers organiseren' The post Molensteen appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Mijn huis – Rowlands Gill, Engeland
Neem een kijkje in het Britse huis van kinderarts Marieke Emonts-le Clercq en Marc le Clercq The post Mijn huis – Rowlands Gill, Engeland appeared first on Arts en...
Lees verder

Trots op National Health Service
De NHS doet het helemaal niet zo slecht. Misschien kan Nederland er nog iets van opsteken The post Trots op National Health Service appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Ode aan Norfolk
Dit is landelijk Engeland op zijn best, puur en authentiek The post Ode aan Norfolk appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Ja/Nee sticker
Met de uitspraak van de Hoge Raad komt een definitief eind aan het al jaren slepende conflict rond landelijk schakelpunt The post Ja/Nee sticker appeared first on Arts en...
Lees verder

Caroline van der Kooi (1958-2017)
Op 21 september overleed op 59-jarige leeftijd na een kort ziekbed Caroline van der Kooi The post Caroline van der Kooi (1958-2017) appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Inschattingsfout
In Arts en Auto 12 is een opinie verschenen van voormalig huisarts R.J.F. van der Ven over zijn bedenkingen bij de criteria voor het vaststellen van hersendood in Nederland....
Lees verder