De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

woensdag 15 november 2017

VGN: Manon vlogt bij Gemiva-SVG Groep

Manon vlogt bij Gemiva-SVG Groep
Hoe is het om te werken bij de Gemiva-SVG Groep? Persoonlijk begeleider Manon laat dit zien in haar vlogs. Ze gaat op pad en laat ze zien wat er allemaal gebeurt binnen de stichting. Een vlog is een videodagboek waarin het dagelijks leven wordt gefilmd.
Lees verder

Training CAO Gehandicaptenzorg Vakantie & Verlof 30 januari 2018
De VGN organiseert op dinsdag 30 januari 2018 een tweede training CAO Gehandicaptenzorg met als onderwerp 'Vakantie & Verlof'.
Lees verder

Eerste​ ​landelijke​ ​hackathon in de​​ ​verstandelijk gehandicaptenzorg​
De zorg is in beweging, er dreigt een flink personeelstekort, en de technologie haalt de samenleving​ ​in.​ ​Dat​ ​vraagt​ ​om​ ​actie! Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 april organiseren innovatiemanagers vanuit het netwerk VG-innovators de eerste landelijke hackathon in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Tijdens dit evenement wordt er 4 dagen lang in teamverband binnen  diverse zorgorganisaties gezocht naar een antwoord op de vraag: hoe kunnen we mensen met een verstandelijke beperking ook...
Lees verder