De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 10 november 2017

V&VN: Actiedag 20 november: jouw inbreng telt!

Actiedag 20 november: jouw inbreng telt!
Van ambulanceverpleegkundige tot de verzorgende in de wijk, van GGZ tot kraamafdeling. 20 november wordt een actiedag voor iedereen die last heeft van personeelstekorten in de zorg. We maken zichtbaar hoe we op korte termijn al tijd voor de zorg kunnen winnen. Goed voor verpleegkundigen en verzorgenden, en in het belang van patiënten en cliënten.
Lees verder

Nooit 'zomaar' registreren
Onnodige administratie die niet ten goede komt aan de cliënt of patiënt zorgt al jarenlang voor frustratie bij verpleegkundigen en verzorgenden. Op 20 november houdt V&VN een actiedag om aandacht te vragen voor de personeelstekorten en de hoge werkdruk in de zorg. Uit een recent ledenonderzoek van V&VN onder 17.000 verpleegkundigen en verzorgenden, wordt het stoppen met onnodige administratie als oplossing nummer 1 aangedragen om op korte termijn meer tijd voor de zorg te...
Lees verder