De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

zaterdag 25 november 2017

Treant: Stichting Vrienden van Bethesda schenkt Mammacentrum roze badjassen

Stichting Vrienden van Bethesda schenkt Mammacentrum roze badjassen
Op woensdag 15 november namen medewerkers van het Mammacentrum van Treant Zorggroep roze badjassen en omslagdoeken in ontvangst van de Stichting Vrienden van Bethesda.
Lees verder

Treant in uw huis-aan-huiskrant
Elke maand vindt u Treant paginagroot in uw huis-aan-huiskrant. Op deze pagina laten we zien wat we kunnen betekenen voor de inwoners in de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal vanuit onze drie ziekenhuislocaties en zeventien centra voor wonen en zorg.
Lees verder

Volgweek Mieke Meulepas op Instagram
Onze Instagram-telefoon blijft volgende week een weekje logeren bij AZA-verpleegkundige Mieke Meulepas. Mieke werkt op de Acute Zorg Afdeling van ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen. Op deze afdeling liggen patiĆ«nten die meer bewaking en/of zorg nodig hebben dan op een gewone verpleegafdeling mogelijk is. Wil je meer weten? Volg Mieke dan volgende week op het Instagram-account van Treant en neem een kijkje achter de schermen. P.S. Vragen stellen mag ;)
Lees verder

Uniek in Noord-Nederland: specialistische zorg bij problemen bij ontlasting
Een goede diagnose en behandeling van problemen bij ontlasting. Als enige in Noord-Nederland kan men daarvoor sinds kort terecht bij het nieuwe Defecatie Expertise Centrum van Treant Zorggroep.
Lees verder