De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

donderdag 23 november 2017

Programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg: twee subsidieoproepen open

Zorg voor innoveren
Programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg: twee subsidieoproepen open
Het programma Goed Gebruik Hulpmiddelenzorg (GGH) heeft twee belangrijke doelen binnen de hulpmiddelenzorg rondom de onderwerpen diabetes, stoma en incontinentie, het stimuleren van samenwerking én het versterken van de onderzoeksinfrastructuur. ZonMw stelt binnen dit programma twee stimuleringssubsidies beschikbaar.
Lees verder

Innovatiecafé implementeren: wat wil jíj weten?
Stel: Je wilt een zorginnovatie implementeren in de praktijk. Omdat je deze zelf hebt ontwikkeld. Of je werkt in een zorginstelling en vindt dat dingen anders moeten of kunnen. Je wilt op jouw werkplek eHealth, of een andere verandering doorvoeren. Maar hoe doe je dat? Daar helpt Zorg voor innoveren je graag bij.
Lees verder

Print NZa publiceert Stand van de zorgmarkten
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stimuleert zorgvernieuwing en steunt kansrijke innovaties. Om te laten zien hoe ze dat doen, heeft de NZa als onderdeel van de innovatieagenda een paar korte filmpjes gemaakt. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.
Lees verder