De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht.

dinsdag 14 november 2017

November

November
Op een dag word je wakker en dan realiseer je je ineens: NOG MAAR EEN PAAR WEKEN The post November appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

De winnaars en verliezers van ons zorgstelsel
Ons zorgstelsel lijkt veel verliezers te kennen. Zijn er ook winnaars? Wie weet er munt te slaan uit de Nederlandse zorg? The post De winnaars en verliezers van ons...
Lees verder

LIVE – Interieuradvies
Tijdens Arts en Auto LIVE denkt Jordy de Reus graag met u mee over renovatie- of inrichtingsvragen The post LIVE – Interieuradvies appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Sociale solidariteit
Dag van de Mantelzorg staat in teken van mensen die mantelzorger het mantelzorgen mogelijk maken The post Sociale solidariteit appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Heikel zaken
Het idee dat als je op gesloten opgenomen bent, je geen controle hebt over je agressie, levert in GGZ problemen op The post Heikel zaken appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Heikele zaken
Het idee dat als je op gesloten opgenomen bent, je geen controle hebt over je agressie, levert in GGZ problemen op The post Heikele zaken appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

LIVE – Chocoladecreaties
Liefhebbers van chocolade kunnen tijdens Arts en Auto LIVE niet om de Culischuur heen The post LIVE – Chocoladecreaties appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Nuancering
Zorgverzekeraars én de ziekenhuizen hebben de contractering weer niet op orde The post Nuancering appeared first on Arts en Auto.
Lees verder