De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 10 november 2017

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat de gemeente Eindhoven met het criterium 'schoon huis' wil gaan werken in strijd met jurisprudentie hierover
Minister de Jonge (VWS) beantwoordt de vragen van Kamerlid Agema (PVV) over het bericht dat de gemeente Eindhoven met het criterium 'schoon huis' wil gaan werken, terwijl jurisprudentie aangeeft dat dit niet mag.
Lees verder

Kamerbrief over op korte termijn sluiten van ziekenhuislocatie Blaricum
Minister Bruins (VWS) stuurt zijn reactie aan de Tweede Kamer over het op korte termijn sluiten van ziekenhuislocatie Blaricum. Ook reageert hij op een petitie en twee brieven van de Actiegroep 'Tergooi Blaricum moet open blijven'.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over rol Nederland bij euthanasie
Minister Grapperhaus (JenV) schrijft de Tweede Kamer dat hij de vragen van het Kamerlid Van der Staaij (SGP) niet binnen de gestelde termijn kan beantwoorden. Het Kamerlid heeft vragen gesteld over het bericht dat Nederland een centrale rol in een wereldwijd netwerk speelt dat mensen helpt bij het...
Lees verder

Kamerbrief over gevoelige ziekenhuizenanalyse 2017
Minister Bruins (VWS) biedt het rapport van het RIVM betreft gevoelige ziekenhuisanalyse 2017 aan de Tweede Kamer.
Lees verder

Kamerbrief over faillissement Stichting CASA Klinieken
Minister Bruins (VWS) informeert de Tweede Kamer over het faillissement van de Stichting CASA Klinieken.
Lees verder

Kamerbrief over informeren uitkomst gesprek over sedatie
Minister Bruins (Medische Zorg) informeert de Tweede Kamer over de uitkomst van het gesprek met NVA en NGvA over sedatie.
Lees verder

Kamerbrief over portefeuilleverdeling bewindspersonen VWS
Minister De Jonge (VWS), Minister Bruins (Medische Zorg) en staatssecretaris Blokhuis (VWS) informeren de Tweede Kamer over de portefeuilleverdeling tussen de bewindspersonen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
Lees verder

Uitstelbrief op Kamervragen over het bericht 'Keuzevrijheid is in het geding'
Uitstelbrief van minister Bruins (Medische Zorg) op de vragen van de Kamerleden De Vries (VVD) en Rutte Arno (VVD) over het bericht 'Keuzevrijheid is in het geding'.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de berichtgeving dat PSV-spelers racistisch zijn bejegend in Venlo
Minister Grapperhaus (JenV) en minister De Jonge (VWS) beantwoorden vragen van de leden Kuzu en Azarkan (beiden DENK) over het bericht dat PSV-spelers racistisch zijn bejegend in Venlo.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat zaakwaarnemers ruim 600 miljoen aan zomertransfers hebben verdiend
Antwoorden van minister Bruins (Medische Zorg) op de vragen van het Kamerlid Van Nispen (SP) over het bericht dat zaakwaarnemers ruim 600 miljoen aan zomertransfers hebben verdiend.
Lees verder