De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

zaterdag 18 november 2017

Jeroen Bosch Ziekenhuis: Expositie aquarellen Henrie van Geffen bij De Gaanderij revalidatiecentrum Tolbrug

Expositie aquarellen Henrie van Geffen bij De Gaanderij revalidatiecentrum Tolbrug

De Gaanderij heeft al diverse exposities georganiseerd in revalidatiecentrum Tolbrug. Het biedt regionale en landelijke kunstenaars de gelegenheid om hun werk te exposeren. De Gaanderij is onderdeel van de kunstroute van het Jeroen Bosch Ziekenhuis en open voor publiek. Vanaf november 2017 tot maart 2018 is er werk te zien van Henrie van Geffen. Hij toont zijn aquarellen. De Tolbrug nodigt u uit om te komen kijken in De Gaanderij.

 

Lees verder

Interactief meubel 'IkBenBosch' op de boulevard van het JBZ

  Vrijdag 10 november is het interactieve IkBenBosch meubel geplaatst op de boulevard in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. IkBenBosch is een initiatief van fotograaf Marieke Viergever en Jeroen Konings (van het Bossche theatergezelschap Studio Gebroed), waarin zij Bosschenaren van allerlei komaf portretteren in woord en beeld. In 2016 startten zij met deze serie en nu is een aantal van deze portretten verzameld in een installatie. Bezoekers, medewerkers en patiĆ«nten kunnen via een touchscreen de verschillende portretten en verhalen bekijken. In samenwerking met de kunstcommissie is deze installatie nu te zien in het JBZ en heeft het ziekenhuis de primeur. De IkBenBosch meubel is van november tot en met februari 2018 te zien op de boulevard. Bij het zitje naast het restaurant van Sodexo, dus bij het zitje vlakbij de pinautomaat.

Lees verder

Nu live: JBZ Zorgapp 'Bevallen in het JBZ'
De JBZ Zorgapp is weer uitgebreid. Vanaf donderdag 16 november 2017 kan de app gebruikt worden door vrouwen die tijdens hun zwangerschap worden begeleid door een gynaecoloog van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Uiteraard is de app ook bedoeld voor alle aanstaande vaders.   
Lees verder