De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

donderdag 23 november 2017

Innovatie door co-creatie: publiek-private samenwerking op de PPS-dag

Zorg voor innoveren
Innovatie door co-creatie: publiek-private samenwerking op de PPS-dag
Hoe kan onderzoek verbonden worden aan economische kansen door innovatieve, publiek-private samenwerkingsvormen? Wat zijn de nieuwe subsidiemogelijkheden van o.a. ZonMw? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen rond publiek-private samenwerking vindt u op de derde jaarlijkse PPS-dag van ZonMw op donderdag 15 februari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Lees verder

NZa publiceert Stand van de zorgmarkten
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stimuleert zorgvernieuwing en steunt kansrijke innovaties. Om te laten zien hoe ze dat doen, heeft de NZa als onderdeel van de innovatieagenda een paar korte filmpjes gemaakt. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden.
Lees verder

De Zorginnovatiewinkel op bezoek bij het ministerie van VWS
De Zorginnovatiewinkel wil burgers, zorgverleners, sociale wijkteams en beleidsmakers bewust maken van de vele mogelijkheden rondom vernieuwing in de zorg. Deze maand streek de Zorginnovatiewinkel neer bij het ministerie van VWS, voor een week vol demonstraties en workshops. Niemand minder dan staatssecretaris Paul Blokhuis opende de Winkel. Hoogtepunt? De lunch met zorgrobots!
Lees verder