De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

woensdag 15 november 2017

IGZ: Preventie seksueel grensoverschrijdend gedrag bij Ipse de Bruggen verbeterd

Preventie seksueel grensoverschrijdend gedrag bij Ipse de Bruggen verbeterd
Uit een hertoets blijkt dat Ipse de Bruggen inmiddels voldoende handelt om seksueel grensoverschrijdend gedrag bij kinderen te voorkomen.
Lees verder

Aanwijzing voor Careyn
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in oprichting (inspectie) heeft Stichting Careyn een nieuwe aanwijzing gegeven. De inspectie concludeert dat op de meeste locaties van Careyn de realisatie van passende verbetermaatregelen nog gaande is. De tekortkomingen bij de intramurale zorgverlening aan ouderen van Careyn zijn nog niet weggenomen.
Lees verder

Verscherpt toezicht Ziekenhuis Gelderse Vallei opgeheven
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in oprichting heft het verscherpt toezicht op het Ziekenhuis Gelderse Vallei op. In mei vond de inspectie dat de bestuurbaarheid van het ziekenhuis in gevaar was gekomen. Daarom kwam er gedurende zes maanden een verscherpt toezicht. Toch is het ziekenhuis nog niet klaar met de verbeteringen die in gang zijn gezet, vindt de inspectie.
Lees verder