De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 10 november 2017

Frank ten Hove (1969-2017)

Frank ten Hove (1969-2017)
'Altijd oog voor de zachte kant, voor de relatie, voor de sfeer' The post Frank ten Hove (1969-2017) appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Mijn huis – St. Maartenszee
De (vaak Duitse) huurders zijn net zo content met het 'kusthuis' als de eigenaren zelf The post Mijn huis – St. Maartenszee appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Kuurtje
'Is dat kweekje voor de administratie of ook voor mij?' The post Kuurtje appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Ford Fiesta
De nieuwe Ford Fiesta is ietsje groter dan de vorige en 'meer auto' en heeft alles in zich om opnieuw populair te worden The post Ford Fiesta appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Cesar Zuiderwijk slaat (op) alles
De drummer van Golden Earring is erbij met Arts en Auto LIVE op 35 november 2017 The post Cesar Zuiderwijk slaat (op) alles appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

'Meer aandacht voor effect van voeding'
NVD-directeur en PPN-voorzitter Anja Evers kijkt verder dan haar eigen vakgebied The post 'Meer aandacht voor effect van voeding' appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Twee gezichten van Rusland
Wie Sint-Petersburg bezoekt, duikt in de rijke geschiedenis van Rusland. Wie naar Moskou gaat, treft een toekomstgerichte metropool The post Twee gezichten van Rusland...
Lees verder

In de schoenen van de patiënt
Nee, een cardioloog hoeft niet eerst zelf een infarct te krijgen om een goed gesprek met de patiënt te kunnen voeren The post In de schoenen van de patiënt appeared first on...
Lees verder