De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

maandag 20 november 2017

9 op 10 Belgen voor rookverbod in auto's met minderjarigen

9 op 10 Belgen voor rookverbod in auto's met minderjarigen
Meer dan 9 op de 10 ondervraagden vindt dat het roken in auto's met minderjarigen moet verboden worden en dubbel zoveel Belgen zijn voor neutrale pakjes dan tegen (55% tegenover 27%). Dat blijkt uit een nieuwe enquête van Stichting tegen Kanker.
Lees verder

Eén op de zeven zwangere vrouwen ontwikkelt zwangerschapsdiabetes
Obesitas en type 2 diabetes (suikerziekte) zijn wereldwijd in opmars. Ook zwangerschapsdiabetes komt steeds meer voor. Maar liefst een op de zeven zwangere vrouwen ontwikkelt deze aandoening. Als zwangerschapsdiabetes niet goed behandeld wordt, kan het leiden tot een grote, zware baby.
Lees verder

10 leefregels voor een gelukkige relatie
Hoe geef je je relatie de beste kans op slagen? De do's en de don'ts klinken allemaal heel logisch en plausibel, maar toch lopen veel relaties op de klippen…
Lees verder

Veggie de max-lasagne
Ellen Charlotte Marie is de meest populaire Vlaamse foodie op Instagram. Ze combineert daar haar 2 passie's: gezond plantaardig koken en kleurrijke fotografie.
Lees verder

Angsten en fobieën, pick your own
Begrippen zoals claustrofobie en vliegangst daarmee is iedereen vertrouwd. Maar er bestaan wel honderden soorten fobieën en angsten. Heb jij ooit al gehoord van emetofobie of brontofobie?
Lees verder