De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

maandag 9 oktober 2017

Test-Aankoop waarschuwt voor lippenbalsem

Test-Aankoop waarschuwt voor lippenbalsem
Lippenbalsem is niet zo onschuldig, waarschuwt Test-Aankoop. De consumentenorganisatie testte 21 lippenbalsems en vond in 15 daarvan mogelijk schadelijke stoffen, die in het lichaam terecht kunnen komen.
Lees verder

Dromen: duiding of bedrog?
Waarom dromen mensen? Hebben die dromen een achterliggende betekenis en waarom zijn bepaalde droomscenario's zo herkenbaar voor iedereen?
Lees verder

Opvliegers, prikkelbaar, moe? Hoe pak je ongemakken van de menopauze het best aan ?
De menopauze, een periode waar elke vrouw tussen 45 – 60 jaar door moet. Tot 87% van de vrouwen ervaart dagelijks opvliegers. Deze ongemakken kunnen een ingrijpende impact hebben op je levenskwaliteit. Gelukkig bestaan er 100% veilige en zeer doeltreffende manieren om deze menopauzesymptomen aan te pakken.
Lees verder

Jawel: 70 procent van je natuurlijke weerstand bevindt zich in je buik.
Miljarden goede bacteriƫn zijn actief in je darmen. Een goede werking van je darmflora hangt nauw samen met een goede werking van je immuunsysteem. Dit natuurlijk evenwicht kan door verschillende omstandigheden verstoord worden. Het is dus belangrijk om een gezonde/goede darmflora te behouden.
Lees verder

Mac, ham and cheese met venkel
'Mac and cheese' is comfortfood van de bovenste plank. Dit je recept kan je quasi helemaal vooraf bereiden.
Lees verder