De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

donderdag 12 oktober 2017

Terugkijken: BNR Zorgdebat ‘Fraude in de zorg’

Terugkijken: BNR Zorgdebat 'Fraude in de zorg'
Tijdens het BNR Zorgdebat 'Fraude in de zorg: wat is de juiste diagnose?' op 10 oktober, ging Harmke Pijpers in gesprek met verschillende gasten over omvang, oorzaken en mogelijke aanpak van fraude in de zorg. Ook KNMT-voorzitter Wolter Brands deed zijn zegje: want fraude bestrijden moet, maar zonder te ontaarden in een hetze tegen zorgverleners.
Lees verder

Analyse regeerakkoord op komst
De KNMT bestudeert het afgelopen dinsdag gepresenteerde regeerakkoord momenteel op consequenties voor haar leden. In het regeerakkoord "Vertrouwen in de toekomst" staat het beleid dat het toekomstige kabinet van VVD, D66, CDA en ChristenUnie wil gaan uitvoeren.
Lees verder

Nt vlogt over Dental Management Game
De Dental Management Game (DMG) is op 2 oktober van start gegaan. Tijdens DMG leren vijfde- en zesdejaars studenten tandheelkunde wat er zoal komt kijken bij het opzetten van een eigen tandartspraktijk. Nt-journalist Laura Jansen volgt de bijeenkomsten en vlogt erover.
Lees verder