De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 6 oktober 2017

Niet vergeten: meld ontslag wegens disfunctioneren bij de IGJ

Niet vergeten: meld ontslag wegens disfunctioneren bij de IGJ
Wist u dat u een waarschuwing of zelfs een boete kunt krijgen als u verzuimt ontslag wegens disfunctioneren te melden bij de Inspectie? Het doen van een melding bij de inspectie in dergelijke situaties is wettelijk verplicht. De KNMT zet zes vragen en antwoorden op een rijtje.
Lees verder

Win een gratis KNMT Praktijkvisitatie
Tijdens Medisch Ondernemen LIVE op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober in Nieuwegein maken tandartsen kans op een gratis Praktijkvisitatie. Om in aanmerking te komen voor deze prijs kunnen ze hun visitekaartje achterlaten bij de KNMT stand.
Lees verder

Video: NZa, IGJ en patiƫnten met dementie
Bekijk het nieuws van de week in Bits & Bites. Met dit keer het onderzoek van de NZa bij 18 tandartspraktijken naar het declareren van de medische anamnese. Daarnaast het melden van ontslag na disfunctioneren bij de inspectie. En een tip van tandarts-geriatrie Anita Visser voor het behandelen van patiƫnten met dementie.
Lees verder