De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

zondag 8 oktober 2017

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis: Oktober Borstkankermaand: Symposium Borstkanker

Oktober Borstkankermaand: Symposium Borstkanker

Het ADRZ organiseert op woensdag 18 oktober 2017, in samenwerking met Revant, het Symposium Borstkanker met het thema 'Borstkanker? Niet alleen, maar samen!'. Het symposium vindt plaats van 10.00 tot 13.30 uur bij Revant, Revalidatiecentrum Lindenhof in Goes. Meer informatie vindt u via www.adrz.nl/borstkankersymposium.

Lees verder

ADRZ bouwt aan de toekomst

Parkeerplaats Goes wordt vernieuwd. Vanaf maandag 9 oktober 2017 vindt er een aantal ingrijpende werkzaamheden plaats aan het voorterrein in Goes. Het ADRZ bouwt aan de toekomst door het pand in Goes beter aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de patiƫnten en bezoekers.

Gedurende een week vinden er buiten bij de hoofdingang werkzaamheden. Dit betekent dat patiƫnten en bezoekers niet voor de deur af kunnen worden gezet. Voor de grascirkel wordt een tijdelijke 'kiss & ride' zone ingericht

Lees verder