De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

dinsdag 19 september 2017

VGN: Ds. Visscherprijs 2018

Ds. Visscherprijs 2018
De Ds. Visscherprijs wordt eenmaal in de twee jaar toegekend aan een onderzoeker die een waardevolle dissertatie heeft gepubliceerd op het gebied van (de ondersteuning van en de zorg aan) mensen met een verstandelijke beperking.
Lees verder

Uitreiking Pier de Boer-prijs 2017
Op donderdag 28 september 2017 reikt Stichting SPZ voor de vijfde keer de Pier de Boer-prijs uit aan het beste project voor mensen met een verstandelijke beperking. Het thema van de prijs in 2017 is: 'onbeperkt actief bewegen, al dan niet georganiseerd in (sport) verbanden'.
Lees verder

Meld je aan voor de cursus Sociale Rolversterking!
Inclusie Nederland, De Inclusor en Netwerk Perspectief organiseren van 6 t/m 9 november 2017 de officiƫle Social Role Valorization (Sociale Rolversterking) cursus. Tijdens deze cursus verandert de manier waarop je naar mensen kijkt. Je leert hoe mensen buitengesloten raken, wat het effect is, en hoe je hen vanuit hun vaardigheden en waardigheid weer deel uit kunt laten maken van het gewone en goede leven, zoals dat voor velen vanzelfsprekend is.
Lees verder