De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

vrijdag 29 september 2017

Uitstel beantwoording Kamervragen over het bericht dat huisartsenposten overbelast zijn

Uitstel beantwoording Kamervragen over het bericht dat huisartsenposten overbelast zijn
Minister Schippers (VWS) schrijft de Tweede Kamer dat zij de vragen van het Kamerlid Kooiman (SP) niet binnen de gestelde termijn kan beantwoorden. Het Kamerlid heeft vragen gesteld over het bericht dat huisartsenposten overbelast zijn.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over het advies van Coöperatie Laatste Wil omtrent een zelfdodingsmiddel
Minister Schippers (VWS) schrijft de Tweede Kamer dat zij de vragen van Kamerleden Dik-Faber (CU) en Van der Staaij (SGP) niet binnen de gestelde termijn kan beantwoorden. De Kamerleden hebben vragen gesteld over het advies van de Coöperatie Laatste Wil omtrent een zelfdodingsmiddel.
Lees verder

Kamerbrief over distributie jodiumtabletten
Minister Schippers (VWS) stuurt een brief aan de Tweede Kamer over de distributie van jodiumtabletten.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen bericht dat zaakwaarnemers ruim 600 miljoen aan zomertransfers hebben verdiend
Uitstelbrief van minister Schippers (VWS) op de vragen van het Kamerlid Van Nispen (SP) over het bericht dat zaakwaarnemers ruim 600 miljoen aan zomertransfers hebben verdiend.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Onrust in je hoofd en geen plek waar je hulp kunt krijgen'
Minister Schippers (VWS) beantwoordt de vragen van het Kamerlid De Jonge van Ellemeet (GL) over het bericht 'Onrust in je hoofd en geen plek waar je hulp kunt krijgen'.
Lees verder

Uitstel beantwoording Kamervragen over invullen ROM-lijsten door patiënten
Minister Schippers (VWS) meldt de Tweede Kamer dat zij de vragen van de Kamerleden Kooiman (SP) en Diertens (D66) niet binnen de gebruikelijke termijn kan beantwoorden. De vragen gaan over de noodzaak van een onderzoek naar de dwang bij patiënten om ROM-lijsten in te vullen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over bericht 'Arts doet greep naar de macht'
Minister Schippers (VWS) beantwoordt vragen van het Kamerlid Rutte (VVD) over het bericht 'Arts doet greep naar de macht'. Dit bericht gaat over de discussie over het voorgenomen bestuursmodel bij Treant Zorggroep.
Lees verder