De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

maandag 25 september 2017

Nieuwe kamerstukken van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Aanbieding rapport 'Pakketadvies in de praktijk'
Minister Schippers (VWS) stuurt de Tweede Kamer het rapport 'Pakketadvies in de praktijk: wikken en wegen voor een rechtvaardig pakket' van Zorginstituut Nederland.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de ontslagen bij ziekenhuis Medisch Spectrum Twente
Minister Schippers (VWS) beantwoordt de vragen van de Kamerleden Kooiman en Marijnissen (beiden SP) over de ontslagen bij ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) Enschede.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat er deze zomer meer mensen verdronken zijn dan in voorgaande zomers
Minister Schippers (VWS) beantwoordt de vragen van de Kamerleden Van Nispen en Kwint (beiden SP) over het bericht dat er deze zomer meer mensen verdronken zijn dan in voorgaande zomers.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over ernstige misstanden bij alternatieve kindergenezers
Minister Schippers (VWS) beantwoordt vragen van het Kamerlid Gerbrands (PVV) over het bericht 'Kinderartsen ontdekken 16 ernstige misstanden bij alternatieve kindergenezers'.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de uitspraak van de Reclame Code Commissie over orgaandonatie
Minister Schippers (VWS) beantwoordt de vragen van de Kamerleden Kuzu (DENK) en Ă–zturk (DENK) over de uitspraak van de Reclame Code Commissie over de informatievoorziening van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over orgaandonatie.
Lees verder

Kamerbrief over samenwerkingsmodel Richtlijnontwikkeling infectiepreventie
Minister Schippers (VWS) stuurt de Tweede Kamer de verzamelbrief Samenwerkingsmodel Richtlijnontwikkeling infectiepreventie.
Lees verder

Kamerbrief over verzamelbrief Meer tijd voor zorg, merkbaar minder regeldruk bij huisartsen
Minister Schippers (VWS) stuurt de Tweede Kamer de verzamelbrief Meer tijd voor zorg, merkbaar minder regeldruk bij huisartsen.
Lees verder

Kamerbrief over toelating behandelingen
Minister Schippers (VWS) informeert de Tweede Kamer over het toelaten van de combinatiebehandeling van cytoreductieve chirurgie en het voorwaardelijke toelaten van hypertherme intraperitoneale chemotherapie.
Lees verder

Kamerbrief over verzamelbrief Aanpak onderzoek direct overmaken zorgtoeslag
Minister Schippers (VWS) informeert de Tweede Kamer over de verzamelbrief Aanpak onderzoek direct overmaken zorgtoeslag.
Lees verder

Kamerbrief over verzamelbrief NIVEL Zorgmonitor Krimpgebieden
Minister Schippers (VWS) informeert de Tweede Kamer over de verzamelbrief NIVEL Zorgmonitor Krimpgebieden.
Lees verder