De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

donderdag 28 september 2017

Lessen Innovatiecafe: Internationaliseren kun je leren

Zorg voor innoveren
Lessen Innovatiecafe: Internationaliseren kun je leren
Donderdag 22 september vond er in Grand Café Mammoni in Utrecht weer een inspirerend innovatiecafé plaats, dit keer rond het thema internationalisering. Hoe kun je als zorgvernieuwer gebruik maken van de kansen die internationalisering biedt? Wat zijn de ervaringen van andere ondernemers? En welke ondersteuning biedt de overheid eigenlijk?
Lees verder

e-Consults: top of flop?
Steeds meer zorgorganisaties bieden e-consults aan: consults waarbij de communicatie tussen huisarts of specialist en patiënt via internet verloopt. Voor niet-urgente vragen, bijvoorbeeld over leefstijl, medicijnen of onderzoeksuitslagen, kan een e-consult handig zijn. Patiënten hoeven niet naar de praktijk te komen of te wachten op een telefoontje, wat een hoop tijd kan schelen.
Lees verder

Uw vraag, ons antwoord: Hoe komt ons product op de markt?
Regelmatig hebben ondernemers een (eerste versie van een) product ontwikkeld, maar weten ze niet precies hoe ze dit vervolgens op de markt moeten krijgen. Zeker als het product ondertussen nog doorontwikkeld wordt, is het lastig te bepalen wat ze op dat moment het best kunnen doen. Er zijn verschillende routes die je met je innovatie kunt doorlopen. Het is maatwerk, voor iedere innovatie kan een bepaalde route het best werken. Een ondernemer die een innovatief horloge met veel medische functies...
Lees verder