De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

dinsdag 26 september 2017

Laatste ronde?

Laatste ronde?
Het gevaar van een zorgstelselcatastrofe in de Verenigde Staten blijft aanwezig The post Laatste ronde? appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Emiel Spoelder (1958-2017)
Hij bleef één dat per week werken voor de patiënten die om hem vroegen The post Emiel Spoelder (1958-2017) appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

AIOS Upgrade
Op vrijdag 27 oktober organiseren De Jonge Specialist, VvAA, Federatie Medisch Specialisten en LAD de jaarlijkse AIOS Upgrade The post AIOS Upgrade appeared first on Arts en...
Lees verder

Bijtanken in de Achterhoek
In en rond Lochem is het fijn fietsen en wandelen The post Bijtanken in de Achterhoek appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Beperkt online
Het aantal ziekenhuizen dat patiënten online inzage geeft in eigen medische gegevens stijgt maar langzaam The post Beperkt online appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Solidariteit
Bij alles wat de medewerkers doen, telt maar één belang. En dat is het belang van de leden The post Solidariteit appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Moderne mecenassen
Ze hebben ieder hun eigen drijfveer en ideële doel, maar allemaal ondersteunen ze jong talent. Met een CultuurFonds op Naam. The post Moderne mecenassen appeared first on...
Lees verder

De Gebroeders Kist (6+)
Dé hit-voorstelling van 2014, en daarom nog een keer te zien in de Doelen The post De Gebroeders Kist (6+) appeared first on Arts en Auto.
Lees verder