De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

woensdag 27 september 2017

Help jij YouChooz promoten?

YouChooz.nl — Wat wordt jouw toekomst in zorg, welzijn of sport?

Nieuwsbrief oktober 2017 Bezoekers

Het gaat goed met YouChooz.nl

YouChooz.nl

Er staan al meer dan 400 beroepen en opleidingen op YouChooz, allemaal in zorg, welzijn en sport. Het aantal bezoekers is het afgelopen jaar gestegen van 1 miljoen naar 1,2 miljoen. Dit komt onder meer door acties om de vindbaarheid van de content in Google te verbeteren. Veel mensen hebben ook de weg naar YouChooz.nl gevonden via de social media. Volg jij ons al op Facebook en Twitter?

Posters en flyers vernieuwd: help YouChooz promoten!

PR-materiaal YouChooz

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen, gaan veel leerlingen zich oriënteren op een vervolgopleiding. Wil jij niet alleen zelf je weg vinden in zorg, welzijn of sport, maar ook anderen daarbij helpen? Vraag dan kosteloos de vernieuwde posters en flyers van YouChooz aan. Hang de posters op in jouw school, je (stage)bedrijf of sportkantine. En deel de flyers uit aan iedereen met interesse in een toekomst in zorg, welzijn of sport. Zo maken we YouChooz samen nóg bekender.

Vraag de gratis posters en flyers aan!

Nieuwe opleidingen

De informatie op YouChooz is onafhankelijk, betrouwbaar en up-to-date. Onlangs zijn een aantal nieuwe opleidingen toegevoegd. Ontdek snel de HBO-opleiding Social Work en de 11 associate degrees.

Mooie campagnes

Campagnes zorg welzijn en sport

De werkgelegenheid in zorg en welzijn neemt weer toe en er ontstaan zelfs personeelstekorten. Diverse campagnes richten zich op toekomstige of huidige medewerkers.
Wát een vak! Een campagne over gehandicaptenzorg op Facebook. Deze duurt nog tot eind 2017.
Sterk in je werk: een campagne voor mensen die al werken in zorg of welzijn en hierin willen groeien, of die de stap willen maken naar de zorg. 
Aan JOU hebben we wat: een lespakket voor scholieren van VMBO, HAVO en VWO. ! Het doel: ze enthousiast maken voor een loopbaan in zorg en welzijn.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen over YouChooz.nl? Wij komen graag in contact met jou! Mail naar vraag@youchooz.nl.

© YouChooz 2017 | YouChooz is een initiatief van samenwerkende werknemers en werkgevers in zorg, welzijn & sport
O&O fonds GGZ SSFH – Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg A+O VVT Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg — STAG StAZ — Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen FCB Sofokles — Sociaal Fonds voor de Kennissector