De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

maandag 25 september 2017

Even afrekenen

Even afrekenen
Is de handhaving van het eigen risico op € 385 ,- wel het grote nieuws dat de media ervan maken? The post Even afrekenen appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Mijn auto – Schwimmwagen
Afgelopen voorjaar toegevoegd aan de collectie van Gerrit Jan ten Voorde (53, tandarts-implantoloog) The post Mijn auto – Schwimmwagen appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Kunst voor de kick
Voor kunstvoorwerpen die niet primair als belegging zijn bedoeld,  geldt een vrijstelling voor box 3 The post Kunst voor de kick appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Opera – La Traviata
Het tragische levensverhaal van een prostituee uit een roman van Dumas in een opera van Verdi The post Opera – La Traviata appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Short break Schotland
In het hart van Nationaal Park Loch Lomond & The Trossachs, wachten legio wandelingen The post Short break Schotland appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Design & shoppen in Kopenhagen
Een relatief kleine stad, maar groot op het gebied van architectuur en design The post Design & shoppen in Kopenhagen appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Tegen de klok
Shared decision making in 10 tot 15 minuten, ga er maar aan staan The post Tegen de klok appeared first on Arts en Auto.
Lees verder

Eén voor allen, allen voor één
Te veel competitie werkt verlammend en verdringt de potentie van samenwerken The post Eén voor allen, allen voor één appeared first on Arts en Auto.
Lees verder