De laatste ontwikkelingen in de zorg, zowel nieuws van en voor de Care & Cure, met zorg gebracht. Suggestie? Vertel het onze redactie. Tip: bekijk deze bijzondere film over de zorg.

woensdag 27 september 2017

Complicaties van behandelingen van de huid met Energy Based Devices

Complicaties van behandelingen van de huid met Energy Based Devices
Lees verder

Kamerbrief over vervolgonderzoek RIVM Energy Based Devices
Minister Schippers (VWS) biedt de Tweede Kamer het rapport aan over complicaties van behandelingen van de huid met Energy Based Devices. Dit is een vervolg op het rapport 'Laseren en aanverwante behandelingen als 'voorbehouden handeling' in de Wet Big'.
Lees verder

Vaccinatie tegen rotavirus
Lees verder

Kamerbrief over verzamelbrief advies Gezondheidsraad over vaccinatie tegen rotavirus bij kinderen
Minister Schippers (VWS) biedt het advies van de Gezondheidsraad over vaccinatie tegen rotavirus bij kinderen aan de Tweede Kamer.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat stervende patiƫnten overgeplaatst worden om het sterftecijfer laag te houden
Minister Schippers (VWS) beantwoordt de vragen van de Kamerleden Gerbrands (PVV) en Agema (PVV) over het bericht dat stervende patiƫnten overgeplaatst worden om het sterftecijfer laag te houden.
Lees verder

Kamerbrief over signalen over onrechtmatigheden bij abortusklinieken
Minister Schippers (VWS) stuurt een brief over signalen over onrechtmatigheden bij abortusklinieken aan de Tweede Kamer.
Lees verder

Commissiebrief over het bericht 'Farmaceuten overdrijven hun kosten enorm'
Minister Schippers (VWS) stuurt een commissiebrief over het bericht 'Farmaceuten overdrijven hun kosten enorm' aan de Tweede Kamer.
Lees verder